Hlásná a předpovědní povodňová služba

Detail stanice Bílá Hora

Tisk stránky
Export detailu stanice do PDF souboru

Vodní stav
 
Průtok
Tok Berounka
Název stanice Bílá Hora
Kategorie A
Povodí III. řádu 1-10-04 Radbuza od Úhlavy po soutok se Mží a Berounka od soutoku Mže
Obec s rozšířenou působností Plzeň
Provozovatel ČHMÚ Plzeň
Limity pro stupně povodňové aktivity
1. Stupeň H = 250 [cm] 1.SPA (bdělost)
2. Stupeň H = 350 [cm] 2.SPA (pohotovost)
3. Stupeň H = 450 [cm] 3.SPA (ohrožení)
3. Stupeň H = 658 [cm] 3.SPA (extrémní povodeň)
Sucho H = 93 [cm] Sucho

Platnost SPA pro úsek toku / Kritické místo
Bílá Hora - Liblín
Evidenční list hlásného profilu Bílá Hora
Měřená a předpovídaná data v rozsahu zobrazených grafů
 
Pravděpodobnostní překročení stupňů povodňové aktivity
17.01.2019 07:00 - čas vydání pravděpodobnostní předpovědi
  17.01. 08h 17.01. 20h 18.01. 08h 18.01. 20h
1. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
2. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
3. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%

Pravděpodobnostní zobrazení LAEF

Datum a čas Stav [cm] Průtok [m3s-1] Teplota [°C]
18.01.2019 06:10 140 19.5  
18.01.2019 06:00 140 19.5 2.3
18.01.2019 05:50 140 19.5  
18.01.2019 05:40 140 19.5  
18.01.2019 05:30 140 19.5  
18.01.2019 05:20 140 19.5  
18.01.2019 05:10 140 19.5  
18.01.2019 05:00 140 19.5 2.4
18.01.2019 04:00 141 19.9 2.4
18.01.2019 03:00 141 19.9 2.5
18.01.2019 02:00 141 19.9 2.6
18.01.2019 01:00 141 19.9 2.6
18.01.2019 00:00 141 19.9 2.7
17.01.2019 23:00 142 20.3 2.7
17.01.2019 22:00 143 20.7 2.7
17.01.2019 21:00 146 21.8 2.7
17.01.2019 20:00 140 19.5 2.8
17.01.2019 19:00 137 18.4 2.7
17.01.2019 18:00 143 20.7 2.8
17.01.2019 17:00 145 21.4 2.8
17.01.2019 16:00 148 22.6 2.8
17.01.2019 15:00 148 22.6 2.7
17.01.2019 14:00 142 20.3 2.7
17.01.2019 13:00 142 20.3 2.6
17.01.2019 12:00 139 19.1 2.5
17.01.2019 11:00 139 19.1 2.5
17.01.2019 10:00 151 23.8 2.4
17.01.2019 09:00 147 22.2 2.3
17.01.2019 08:00 146 21.8 2.3
17.01.2019 07:00 145 21.4 2.3
17.01.2019 06:00 145 21.4 2.3