Hlásná a předpovědní povodňová služba

Detail stanice Pořešín

Tisk stránky
Export detailu stanice do PDF souboru

Vodní stav
 
Průtok
Tok Malše
Název stanice Pořešín
Kategorie A
Povodí III. řádu 1-06-02
Obec s rozšířenou působností Kaplice
Provozovatel ČHMÚ České Budějovice
Limity pro stupně povodňové aktivity
1. Stupeň H = 130 [cm] 1. SPA (bdělost)
2. Stupeň H = 160 [cm] 2. SPA (pohotovost)
3. Stupeň H = 190 [cm] 3. SPA (ohrožení)
3. Stupeň H = 368 [cm] 3. SPA (extrémní povodeň)
Sucho H = 20 [cm] Sucho

Platnost SPA pro úsek toku / Kritické místo
soutok s Černou - vtok do VD Římov
Evidenční list hlásného profilu Pořešín
Měřená a předpovídaná data v rozsahu zobrazených grafů
 
Pravděpodobnostní překročení stupňů povodňové aktivity
03. 12. 2022 06:00 - čas vydání pravděpodobnostní předpovědi
  03. 12. 07h 03. 12. 19h 04. 12. 07h 04. 12. 19h 05. 12. 07h 05. 12. 19h
1. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
2. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%
3. SPA méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5% méně než 5%

Pravděpodobnostní zobrazení LAEF

Datum a čas Stav [cm] Průtok [m3s-1] Teplota [°C]
04.12.2022 03:20 30 2.04 3.1
04.12.2022 03:10 30 2.04 3.1
04.12.2022 03:00 30 2.04 3.1
04.12.2022 02:50 31 2.24 3.1
04.12.2022 02:40 31 2.24 3.1
04.12.2022 02:30 32 2.44 3.1
04.12.2022 02:00 34 2.9 3.1
04.12.2022 01:00 35 3.14 3.1
04.12.2022 00:00 35 3.14 3.1
03.12.2022 23:00 35 3.14 3.2
03.12.2022 22:00 35 3.14 3.2
03.12.2022 21:00 35 3.14 3.2
03.12.2022 20:00 35 3.14 3.2
03.12.2022 19:00 35 3.14 3.2
03.12.2022 18:00 35 3.14 3.2
03.12.2022 17:00 35 3.14 3.2
03.12.2022 16:00 35 3.14 3.2
03.12.2022 15:00 35 3.14 3.1
03.12.2022 14:00 35 3.14 3.1
03.12.2022 13:00 35 3.14 3.1
03.12.2022 12:00 35 3.14 3
03.12.2022 11:00 35 3.14 3
03.12.2022 10:00 35 3.14 3
03.12.2022 09:00 35 3.14 3
03.12.2022 08:00 35 3.14 3
03.12.2022 07:00 35 3.14 3
03.12.2022 06:00 35 3.14 3
03.12.2022 05:00 35 3.14 3
03.12.2022 04:00 35 3.14 3.1
03.12.2022 03:00 35 3.14 3.1